Offective

  • Onze waardering

  • Cijfer 8 stars
  • Prijs vanaf

  • 7,95 p/m

Dynamische bedrijfssoftware met Offective

Offective is een dynamisch bedrijfssoftware pakket met veel mogelijkheden. U kunt binnen uw account meerdere gebruikers toevoegen. Per gebruiker kiest u zelf wat de gebruiker kan doen. Zo kan de ene gebruiker enkel factureren, de andere enkel bij CRM en de andere enkel boekhouden. Het pakket is zeer compleet met veel modules die u zelf aan en uit kunt zetten.

Onze review

In onze test vielen ons een aantal dingen op aan het pakket Offective. Hieronder lichten we een aantal punten uit om een beeld te schetsen van onze ervaring bij Offective.

Structuur & design van de applicatie

Offective is grotendeels responsive (geschikt voor mobiel en tablet) en heeft een app. Hierin gaat het pakket mee met de tijd. Er mag nog wel wat finetuning gedaan worden, maar in de basis ziet het er zeer goed uit. De structuur is eenvoudig en begrijpelijk. Je navigeert snel door de consistent ingerichte schermen.

Functionaliteiten

Qua functies biedt Offective zeer veel. Van taken tot personeel, van boekhouding tot facturatie, van productbeheer tot CRM en nog meer. Uiteraard is elk bedrijf uniek en hangt het van u af of het volledig aansluit bij uw wensen. In hoofdlijnen lijkt het pakket zeer veel mogelijkheden te bieden. Qua boekhouding is het compleet en kunnen wij een complete, geldige boekhouding voeren.

Een handige feature is de (gratis) btw aangifte die je direct kunt versturen naar de Belastingdienst. Ook is het fijn dat je meerdere document- en emailtemplates kunt samenstellen. Zo kan je per relatie automatisch een ander factuurontwerp of brief e-mailen. Het pakket biedt verder uitgebreide rapportagemogelijkheden en een overzichtelijk dashboard met live informatie van de financiën.

Wat is de prijs van Offective?

Offective begint qua prijs bij € 7,95 excl. btw. per maand. Dit is enkel voor de boekhoudmodule. Aanvullende modules zoals facturatie, personeel, urenregistratie kunnen tegen kleine extra bedragen ook gebruikt worden. Op de website van Offective kunt u precies uw prijs berekenen.

Prijs / kwaliteit

De prijs – kwaliteit verhouding bij Offective is zeer goed. Het biedt veel mogelijkheden, tegen een lage prijs.

Screenshot van Offective

2018-04-14T21:55:50+00:00